DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Nazime Tatlıcı İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Nis

Dicle Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksekokulu bölüm başkanı Doç. Dr. Mesude DUMAN tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik kapalı ortamlarda hijyen nasıl sağlanır konulu seminer verildi. Katılımlarından ötürü hocamıza ve emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Necla BİNGÖL öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Diyarbakır İl Müftülüğü İl Vaizesi Sayın Meryem Azra ERDOĞAN hocamızın katılımlarıyla öğrencilerimize yönelik "Değerler Eğitimi Söyleşisi" düzenlendi. Katılımlarından ötürü kıymetli hocamıza, öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.